mali andjeo prodaja kamena iz studenice

Početna strana

Studenički kamen

prodaja kamena

 

Mali andjeo

Brezova br.80,

36343 Studenica

Kraljevo

Republika Srbija

Telefon: 064/454-31-11

e-mail: kontakt@studenicki-kamen.rs

website: www.studenicki-kamen.rs

vlasnik: Vladan Dugalić

PIB: ‎101251883

Matični broj: ‎60657025

 

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo studenickog kamena mali anđeo ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Studenički kamen će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Informacije o Vašem korišćenju sajta se sakupljaju koristeći logove pristupa serveru i kolačiće za praćenje pristupa. Sakupljene informacije sadrže sledeće: IP adresu sa koje pristupate vebsajtu Vrstu brovsera i operativnog sistema koji koristite za pristup Datum i vreme pristupa Stranice kojima ste pristupali Adresu stranice preko koje ste došli na naš vebsajt Ove informacije koristimo kako bi vebsajt učinili pristupačnijim krajnjim korisnicima i bolje razumeli kako se i kada koristi. Korišćenjem ovog sajta, pristajete na navedeno prikupljanje informacija u okviru datih ograničenja. U slučaju korišćenja usluga ili proizvoda studeničkog kamena, moguće je da će nam biti potrebne dodatne informacije sa vaše strane osim gore navedenih.

Koristeći ovaj sajt, Vi prihvatate politiku privatnosti. Ukoliko se ne slažete sa politikom privatnosti molimo Vas da ne koristite ovaj sajt.

 

Deljenje informacija

Lični podaci se nikako i ni pod kojim uslovima ne ustupaju trećim licima u bilo koje svrhe!

 

Za dodatna pitanja u vezi Stava o privatnosti obratite nam se elektronskom poštom, na adresu kontakt@studenicki-kamen.rs